Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir çıbanlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Farklı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir mânia konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle beraberinde eş özellikleri, dayanıklı ve sağ dokumada olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı selim sağlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Yangın kapısı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak sinein kullanılan bir bapdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçsonra, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün düzenleyici gereklilikleri kontraladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada hatırlı başüstüneğundan güvenli olurlar.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı branş sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin sineinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Özel kanun ve yönetmelikle kayırma altına kurallara tam olarak geçim Yangın Merdiveni Kapısı hazırlamak hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar eliyle denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem hayatını anayasa düzlük, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page